Functieomschrijving Sous Chef

Als ervaren kok draai je al een tijdje mee in het vak, waardoor jij het keukenteam kunt helpen bij hun ontwikkeling. Je bent de eindverantwoordelijke voor de keuken en geeft leiding aan het leuke en enthousiaste keukenteam.

Over Restaurant Dobre

Je gaat werken in een nieuw fusion restaurant concept die gasten meeneemt op een culinaire reis door Oekraïne, Georgië en andere landen in de regio. Hoewel de gerechten nog onbekend zijn passen zij uitstekend bij de smaakvoorkeuren van de Nederlandse restaurant gast. Grill is een belangrijk element van deze keuken. Daarom staan straks maar liefst twee Big Green Eggs XL tot je beschikking waardoor je helemaal los kunt gaan met jouw BBQ skills. De menukaartontwikkeling is al gedaan waardoor je snel uit de voeten kan met nieuwe gerechten. Door de centrale ligging nabij Utrecht is de bereikbaarheid zeer goed.

Jouw taken & verantwoordelijkheden

  • Je gaat aan de slag met de bereiding van de gerechten volgens recept en zorgt ervoor dat deze op een “instagram-waardige” manier gepresenteerd worden.

  • Jij houdt de keuken perfect draaiende.

  • Je controleert de kwaliteit van producten op houdbaarheid en versheid.

  • Je ondersteunt bij de bestellingen en het controleren van de voorraad.

  • Je zorgt voor een schone en frisse keuken en weet de richtlijnen van HACCP toe te passen.

  • Je enthousiasmeert het team en helpt bij het inwerken van nieuwe collega's.

  • Je treft voorbereidingen voor de volgende dag.

  • Beginnende jonge koks kunnen altijd bij jou terecht.

  • Je maakt van de roosters van het keukenteam (in L1nda).

  • Je denkt mee in de ontwikkeling van menukaarten.

Wat bieden wij

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2600,- en €3600,-(*)

  • Je start met een contract voor bepaalde tijd, met vooruitzicht op een vast dienstverband.

  • Een reiskostenvergoeding.

  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

  • Een super werksfeer, met leuke collega's, deels uit Oekraïne.

  • Mogelijkheid tot doorgroeien.

*afhankelijk van leeftijd en ervaring

Wij vragen

  • Als Sous-Chef heb je kennis van het vak. Dit breng je over op jouw collega's.

  • Je hebt ervaring in een professionele keuken en met het aansturen van een team.

  • Je bent leergierig en enthousiast en werkt graag samen

  • Je gaat altijd voor het beste resultaat. Kwaliteit is belangrijk in jouw werk.

  • Veranderende situaties of presteren onder druk zijn geen probleem voor jou.

  • Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie tijdens jouw werk.

  • Je werkt flexibel en bent de gehele week beschikbaar.

  • In de avonden en weekenden werken is voor jou geen probleem.

Iets voor jou? Vul dan het formulier in